A megtisztított csirkemájakat egyforma nagyságú darabokra vágjuk (félbe vagy negyedekbe), megforgatjuk a sóval, őrölt borssal összekevert lisztben, majd felforrósított zsiradékban hirtelen kisütjük. Enyhe lisztes kérget kell kapnia.
A zsiradékból kivéve alaposan lecsurgatjuk, és egy előre kikészített tepsibe sorba lerakjuk. A megmaradt zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra összedarabolt vöröshagymát, majd rádobjuk a nem túl apróra vágott gombát, és rövid ideig együtt pároljuk, közben kicsi sóval, őrölt borssal ízesítjük.
Ráöntjük a tepsibe rakott májra, arányosan eligazgatjuk. Közéjük dugunk két babérlevelet, felöntjük a deci fehérborral, alufóliával letakarjuk, és forró sütőben körülbelül 20 percig sütjük. Ekkor levesszük róla a fóliát, és készre sütjük. Friss kenyérrel, főtt krumplival, savanyúsággal tálaljuk.