Burgonyapizza szalámival

Burgonyapizza szalámival

  1. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és nagyon vékonyra szeleteljük vagy gyaluljuk. A hagymát megtisztítjuk, és felkarikázzuk. A paprikát kimagozzuk, és apró kockákra vágjuk. Felaprítjuk a szalámit.
  2. Az olajat felforrósítjuk, a burgonyát és a hagymát közepes lángon befedve körülbelül tíz percig sütjük. Ekkor hozzáadjuk a szalámit és a paprikát, és még körülbelül 8 percig sütjük.
  3. A petrezselyem zöldjét megmossuk, megszárítjuk, finomra vágjuk. A tojást elkeverjük a sóval, a borssal és a petrezselyem zöldjével. Ráöntjük a serpenyőben lévő zöldségekre, és megsütjük. Megfordítjuk a pizzát, és a másik oldalát is aranybarnára sütjük. Négy részre osztjuk, és melegen vagy hidegen tálaljuk.

Erdélyi rakott káposzta

kaloria 340 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.