Burgonyás marhahússal töltött sült paprika

Elkészítjük a tölteléket: felkockázzuk a vörös- vagy lila hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a marhahúst meg a finomra vágott petrezselyem zöldjét, és kevés zsiradékon együtt pároljuk. Ha kész, hozzákeverjük a meghámozott, apró kockákra vágott burgonyát is.

Összevegyítjük a juhtúróval, még egyszer jól átforrósítjuk. Megkóstoljuk, sózzuk és borsozzuk. Levágjuk a paprikák végét, kikaparjuk a magokat, és betöltjük a tölteléket. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk a töltött zöldségeket, melléjük rakjuk a kalapkákat is, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.

Burgonyával rétegzett paradicsomos-húsos ragu

kaloria 340 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.