Forrás: Pásztor Tünde

Céklás libaaprólék-leves

Céklás libaaprólék-leves

A húst megmossuk, és hideg vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, lehabozzuk, és beletesszük a fűszereket – sót, borsot, köménymagot, gyömbérdarabkát –, és nagyon csendes tűzön körülbelül 1 órát főzzük.
Ekkor hozzáadjuk a vöröshagymát héjastól, a fokhagymagerezdeket, a megtisztított sárgarépát, fehérrépát, zellert, és a levest készre főzzük.
A céklát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, majd egy külön edényben, kevés levesben megfőzzük. Tálaláskor
minden tányérba teszünk egy adag céklát, és rámerjük a forró levest.

kaloria 280 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink