Forrás: Habik Erzsébet

Céklatorta ribizlivel

  1. A meghámozott főtt céklát finomra lereszeljük. A sütőt 170 fokra előmelegítjük. Robotgéppel habosra keverjük a puha vajat a cukorral és a vaníliás cukorral. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyikkel jól kikeverjük a krémet. Beledolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet, a reszelt céklát, a leszemezett ribizlit és a sót.
  2. A tésztát kivajazott 24 cm-es tortaformába simítjuk, és 70-80 percig, illetve tűpróbáig sütjük az előmelegített sütőben. A süteményt a formában hagyjuk kihűlni. Szeletekre vágva, porcukorral meghintve tálaljuk.

Cseresznyemousse-torta brownie-alappal

Csokoládés krémsajtos epertorta

Ribizlis csodatorta

kaloria - CAL
ido 110 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Habik Erzsébet

Ajánlataink