Cigány vesalica

Cigány vesalica

A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és kevés forró olajon hirtelen kisütjük. A burgonyát meghámozzuk,
felkockázzuk és bő olajban készre sütjük. Egy másik, vastag falú serpenyőben lepirítjuk a kockákra vágott szalonnát, hozzáadjuk a durva kockákra vágott vöröshagymát, a hosszú szeletekre vágott uborkát, és az egészet összesütjük. Beletesszük a magozott aszalt szilvát, a szeletelt gombát és a durvára vágott fokhagymát. Felöntjük 1 dl vörösborral, hozzáadjuk a barnamártást meg a sült krumplit. Megszórjuk vágott petrezselyemmel, a ragut jól összeforgatjuk, és még forralunk rajta egyet. Ráöntjük a húsra, és forrón tálaljuk.

kaloria 630 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink