Egy tálban krémesre keverjük a puha vajat a cukorral, belekeverjük a vaníliás cukrot. Beledolgozzuk az egész tojásokat. Egy másik tálban összekeverjük a lisztet, a keményítőt, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót. Robotgép segítségével a krémhez keverjük a tejföl felét, majd a lisztes keverék felét, végül pedig a maradékokat.
Hozzáforgatjuk óvatosan a citromhéjat, a citromlevet és a mákot. Egy kivajazott, közepes méretű tepsibe öntjük a tésztát, és 175 fokosra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e a közepe, ha nem, akkor tovább sütjük, ha nagyon pirulna a teteje, fóliával letakarjuk. Ha kész, hagyjuk teljesen kihűlni.
A mázhoz habbá verjük a tejszínt egy-két evőkanál porcukorral. A krémsajtot elektromos habverővel habosra keverjük a maradék porcukorral, a vaníliás cukorral, valamint a citrom reszelt héjával, kifacsart levével. Vastagon rákenjük a sütemény tetejére, hűtőszekrénybe tesszük legalább egy órára. Tálalás előtt kockákra vágjuk, és minden darabra teszünk egy-egy kis cikk citromot és pár levélke rozmaringot.