Citromos borjúszelet szalonnás kelbimbóval

Citromos borjúszelet szalonnás kelbimbóval

A felszeletelt borjúhúst besózzuk, kis citromlével meglocsoljuk, és hagyjuk állni egy negyedórát. Közben elkészítjük a köretet. A megtisztított kelbimbót sós, szódabikarbónás vízben roppanósra főzzük. Csíkokra vágjuk a bacont, kipirítjuk egy serpenyőben. Rádobjuk a zsüliennre vágott sárgarépát, a leszűrt kelbimbót, és összesütjük. Egy másik serpenyőben kevés zsiradékot forrósítunk, és megsütjük benne a borjúszeletek mindkét oldalát, végül tört rózsaborssal megszórjuk.

kaloria 410 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.