Csanaki borda

Csanaki borda

A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, kockákra vágva sós vízben puhára főzzük. Majd leszűrjük, megtörjük, sóval, őrölt borssal, őrölt szerecsendióval
ízesítjük. Hozzáadjuk a tojássárgáját, és jól kikeverjük.
A karajt kicsontozzuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és forró étolajban kisütjük. A veséket hosszában kettévágjuk, és vékony szeletekre
daraboljuk. A felkockázott vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a vesét, és majoránnával,
sóval, őrölt borssal ízesítve, kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Majd hozzáadjuk a velőt, amit előzőleg lehártyáztunk, és hideg vízbe áztattunk. Ezzel együtt rövid ideig pirítjuk.
A hússzeleteket vajjal kikent tepsibe tesszük. Minden szelet köré csillagcsöves nyomózsákból burgonyapüré
koszorút nyomunk. A hússzeletekre ízlésesen ráhelyezzük a vesevelőt. A felszeletelt gombát kevés olajon megpároljuk, ízesítjük sóval, őrölt borssal, és a burgonyára helyezzük. Meghintjük apróra vágott petrezselyemmel, és előmelegített sütőben készre sütjük.

kaloria 580 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.