Forrás: Receptposta

Csárdapecsenye hasábburgonyával

ELŐKÉSZÍTÉS: 20 perc – SÜTÉS: 70 perc -pirospaprika ? zsiradék
? 4 adag hasábburgonya
Sózzuk, borsozzuk, kiveregetjük a tarját. Négy szeletet előkészítünk. Mindegyikre rakunk egy-egy szelet szalonnát, hagymakarikákat és vastagra vágott kolbászkarikákat. Tetejükre dobunk egy-egy kocka vajat. Mindegyikre ráteszünk egy-egy szelet húst. Fogvájóval összetűzzük. Egy tepsit vékonyan kizsírozunk. Beletesszük a töltött húst. Meghintjük pirospaprikával, rákockázzuk a maradék vajat. Öntünk alá egy kevés vizet, lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben puhára sütjük. Leszedjük róla a takarást, és ha szükséges, kicsit rápirítunk a tetejére. Hasábburgonyával tálaljuk.

kaloria 980 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink