Forrás: Pásztor Tünde

Csicseriborsókrém fokhagymás pirítóson

Csicseriborsókrém fokhagymás pirítóson

A csicseriborsót sós vízben olyan puhára főzzük, hogy szinte szétessen, azután botmixerrel pürésítjük. Ha nagyon
száraznak találjuk, a főzőlevéből önthetünk hozzá egy keveset. Hozzáadjuk az apró darabokra vágott zellerszárat,
a felkockázott hagymát és ízlés szerint zúzott fokhagymát. Sóval, borssal ízesítjük, és még egyszer átkeverjük.
A kenyérszeleteket megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával. Megkenjük a csicseriborsókrémmel, és salátát, friss csírát, jégcsapretekszeletet kupacolunk a tetejére.

kaloria 60 CAL
ido 220 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink