Csicsókachips kecskesajttal
A paradicsomot néhány pillanatra forró vízbe merítjük, lehéjazzuk és kimagozzuk. Megtisztítjuk és finomra aprítjuk a mogyoróhagymát meg a fokhagymát.
A felhevített olívaolajon megpároljuk a kétféle hagymát. Hozzáadjuk a mézet, és mérsékelt tűzön karamellizáljuk. Végül az egészet felöntjük a borral és az ecettel, majd kissé beforraljuk. Sóval és frissen őrölt borssal fűszerezzük. Hozzáadjuk a paradicsomot, felforraljuk, végül rászórjuk a felaprított bazsalikomot.
Meghámozzuk a csicsókát, vékony szeletekre gyaluljuk, majd kisütjük a forró zsiradékban. Konyha papírtörlőn lecsepegtetjük.
A kecskesajtot tányérokra rakjuk. Elosztjuk rajta a paradicsomot meg a chips-et, és a mártással meglocsolva tálaljuk.