Forrás: Ványi László

Csicsókaleves pirított kolbásszal

Csicsókaleves pirított kolbásszal

A vöröshagymát nagyobb kockákra vágjuk, majd az olajon megfonnyasztjuk, A csicsókát meghámozzuk, ugyancsak kockákra vágjuk s a hagymás zsiradékon kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem
zöldjét, felengedjük vízzel, sóval ízesítjük, s a levest kb. 10 percig főzzük, ameddig a csicsóka megpuhul.
Közben a kolbászt karikákra vágjuk, és egy serpenyőben megpirítjuk, hogy jól kiadja a zsírját. Az elkészült csicsókalevest a piros, fűszeres zsírral ízesítjük, tarkítjuk, s a kisült kolbászkarikákkal kínáljuk.

kaloria 290 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Ványi László

Ajánlataink