Nagyon vékony csíkokra vágjuk a marhát. Összekeverjük a pác hozzávalóit, beleforgatjuk a húscsíkokat. Jól záródó dobozba rakjuk, és fél órán át pihentetjük.
Egy serpenyőben kevés szezámolajat forrósítunk, és megpirítjuk rajta a bepácolt marhát. Utána kivesszük a serpenyőből, félrerakjuk. A serpenyőben maradt ízes zsiradékra rádobjuk a reszelt gyömbért, a felkarikázott csilipaprikákat, a reszelt fokhagymát és a római köményt. Összeforrósítjuk, egy percig sütjük kevergetve, aztán visszarakjuk a megpirított hátszínt, és készre sütjük. A legvégén adjuk hozzá a vékonyan felkarikázott pórét és a pici kockákra vágott kaliforniai paprikát.
A szokásos módon megfőzzük a rizst, végül összekeverjük sózott földimogyoróval, megszórjuk finomra vágott petrezselyem zöldjével.
Baconbe csavart hátszíntekercs sonkával, csemegeuborkával töltve