Csípős spagetti parmezánnal

Csípős spagetti parmezánnal

Hagyjuk teljesen felengedni a koktélrákokat. Egy gerezd zúzott fokhagymát megfuttatunk kevés olívaolajon, majd pár perc alatt átsütjük benne a rákokat. Összeállítjuk a tészta öntetét: fél deci olívaolajat összedolgozunk egy csokor felaprított bazsalikomlevéllel. Hozzákeverjük az erőspaprikakrémet, belekarikázzuk a hegyes erős paprikát, sózzuk. Belereszeljük a másik gerezd fokhagymát. Jól összekeverjük, és ebbe szedjük az
olaszosra, al dente főzött tésztát. Öszszeforgatjuk, a tetejére halmozzuk a fokhagymás rákokat, végül bőven
megszórjuk parmezánnal.

kaloria 460 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.