Összekeverjük a csirkéhez a pácot, alaposan bekenjük vele a combokat. Hagyjuk állni negyedórát. Utána átrakjuk egy kisebb tepsibe, és takarás nélkül betoljuk a 180 fokos sütőbe. Körülbelül háromnegyed óra alatt sül meg.
Megtisztítjuk a zöldségeket, ízlés szerint feldaraboljuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, és puhulási sorrendben (sárgarépa, póréhagyma, fokhagyma, gomba, cukkini, spárga, paprika, kelkáposzta, brokkoli) hozzáadjuk a zöldségeket, kicsit pirítunk rajtuk. Enyhén sózzuk. Átrakjuk egy sütőtálba. A medvehagymát felvágjuk, összekeverjük a joghurttal és a reszelt sajttal, majd sóval, fehér borssal, pici szerecsendióval ízesítjük. Ráöntjük a zöldségekre. 180 fokos sütőben 45 perc alatt készre sütjük.