Csirkecombfilé krumplis bundában

Meghámozzuk a krumplikat. Az egyiket a sajtreszelővel szálasra, a másikat a reszelő apró rombuszos oldalán inkább pépesre reszeljük. Tálba tesszük, hagyjuk, hogy kis levet engedjen. Ízesítjük sóval, őrölt borssal, zúzott fokhagymával. Beleütünk három tojást, hozzákeverjük a lisztet. Kicsit hagyjuk állni.

A besózott csirkecombfiléket egyesével belemártjuk, hogy a húst jó vastagon borítsa a krumplis massza. Felforrósított, bő zsiradékban, közepes lángon megsütjük mindkét oldalukat. Friss salátát adunk mellé.

Grillezett csirkecomb paradicsomos birssel

10 töltött csirkecomb, amit mindenki imádni fog

kaloria 390 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.