Csirkegulyás

Felkockázzuk a csirkemellet.

A leveszöldségeket meghámozzuk, felaprítjuk.

A két evőkanál zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, egy percig sütjük együtt. Rátesszük az apróra vágott paprikát és paradicsomot, és jó sűrűre összesütjük. Levesszük a tűzhelyről, elkeverjük benne az őrölt pirospaprikát.

Beletesszük a kockákra vágott csirkehúst, és fehéredésig pirítjuk. Felöntjük az alaplével, elkezdjük főzni, közben hozzáadjuk a, felaprított sárgarépát, petrezselyemgyökeret, karalábét, zellert, ízesítjük sóval, borssal, őrölt köménnyel és babérral.

Ha felforrt, belerakjuk a meghámozott, apró kockákra vágott burgonyát is. Addig főzzük, míg az összes hozzávaló meg nem puhul.

Gulyásleves füstölt csülökből, paprikás csipetkével

kaloria - CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink