Először a marinált zöldségeket készítjük el. Egy fazékban összekeverjük a marinálólé hozzávalóit. A zöldségeket megtisztítjuk, ízlés szerint feldaraboljuk, beletesszük a lébe, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, míg félig meg nem puhulnak. Kihűtjük, és egy éjszakára betesszük a hűtőszekrénybe.
Másnap a gombapép elkészítésével folytatjuk. Két evőkanál zsiradékon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. Hozzátesszük a megtisztított, apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel fűszerezzük, és addig sütjük, amíg zsírjára nem sül. Hozzátesszük a durvára felvágott petrezselyem zöldjét, aprítógépben pürésítjük. Ha kihűlt, hozzákeverünk két egész tojást.
A csirkemelleket megszórjuk sóval, borssal, és egy serpenyőben egy evőkanál zsiradékon körbesütjük. Ezt is hagyjuk kicsit hűlni. Végül kigöngyöljük a tésztát (vagy kinyújtjuk, ha szükséges). Négy téglalapra vágjuk. Mindegyik közepére odarakunk egy-egy csirkemellet, beborítjuk a gombapéppel. Ügyesen becsomagoljuk a tésztába. Egy tepsire sütőpapírt terítünk, rátesszük a tésztába burkolt csomagokat, lekenjük felvert tojással, és 190 fokon körülbelül 25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk legalább negyedórát pihenni szeletelés előtt.
A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk, sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, ráöntjük a felforrósított tejet, hozzáadjuk a puha vajat és a reszelt parmezánt, sózzuk, fehér borssal meghintjük, és elektromos habverővel jól kihabosítjuk.
Minden tányérra teszünk egy-egy adag parmezános burgonyapürét, egy-egy adag leszűrt marinált zöldséget, és mellétesszük a ferdén vastag szeletekre vágott tésztában sült húst.