Csirkés-gombás pite

Csirkés-gombás pite

Kevés vajon üvegesre sütjük a felaprított hagymát. Rádobjuk a felszeletelt gombát, megsütjük, a végén sózzuk és borsozzuk. A csirkemellet felkockázzuk, sóval, borssal ízesítjük, megpároljuk vagy megsütjük. Összekeverjük a gombával. Egy 25 × 40 cm-es tepsi alját kibéleljük a kinyújtott tészta felével. Rárakjuk a gombával elkevert húst. A tejfölt összekeverjük a tojással, a liszttel, megsózzuk, és rápötyögtetjük a húsra. Rátesszük a tészta másik felét, villával megszurkáljuk. Felvert tojással lekenjük. 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Ha langyosra hűlt, nagyobb kockákra vágjuk. Vitaminsalátát adunk mellé

kaloria 500 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.