Forrás: Ványi László

Csirkeszárnyak hajdinabundában sütve

Csirkeszárnyak hajdinabundában sütve

A hajdinát főzés előtt jól átmossuk, majd kétszeres mennyiségű vízzel, kevés só meg a vöröshagyma társaságában feltesszük főni. Fedő alatt, lassú tűzön, kb. 20 perc alatt puhára pároljuk. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk – a szárnyvégeket levágjuk –, megsózzuk,
és amíg a hajdina fő, félretesszük, hogy jól átjárja a só. A hajdinából, a tojásból, 3 evőkanál lisztből meg a tejből sűrű, palacsintatészta állagú masszát keverünk. A csirkeszárnyakat előbb lisztbe, majd a hajdinamasszába
forgatjuk, és közepesen forró olajban ropogósra sütjük.

kaloria 420 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Ványi László

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.