Forrás: Pásztor Tünde

Csőben sült kecskesajt

Csőben sült kecskesajt

Kisebb formázógyuruket (pogácsaszaggató is megteszi
helyette) teszünk egy papírral bélelt tepsibe. Aljába csírákat teszünk, arra az apróra vágott hagymát, a kisebb
darabokra vágott paradicsomokat. Rászórjuk a durvára
vágott fokhagymát, meglocsoljuk olívaolajjal. Só nem
kell rá. A tetejére morzsoljuk a sajtot, jól belenyomkodjuk.
200 fokos sütő be toljuk, és pár perc alatt összeolvasztjuk
– akkor jó, ha a teteje kicsit megpirul. Mivel jól belenyomkodtuk, az olvadt sajt szépen összefogja majd a
zöldségeket. Pici pihentetés után átemeljük egy tányérra,
s lehúzzuk róla a formázógyűrűt

kaloria 200 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink