Csokoládéhab whiskyvel és kávéval

  1. Habot verünk a tejszínből. A porcukrot összekeverjük a két tojássárgájával, gőz felett besűrítjük. Szintén gőz felett megolvasztjuk a feldarabolt étcsokit, hozzákeverjük a kávét és a whiskyt.
  2. Kemény habot verünk a fehérjékből. A tojáshabot eldolgozzuk a gőz felett megfőzött tojássárgájákkal, belevegyítjük a megolvasztott, ízesített csokit, és azonnal poharakba osztjuk. Egy-két órára behűtjük.
  3. Közvetlenül tálalás előtt mindegyikbe beleszúrunk egy-egy ünnepi csokoládédíszt, pár levél citromfüvet vagy mentát, megszórjuk színes cukorkával.

Kávés-csokis sütemény

Céklakrémes csokis piskóta

kaloria 320 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink