Csokoládés kacsacombok tejszínes kukoricával

Csokoládés kacsacombok tejszínes kukoricával

A kacsacombokat annyi vízben, amennyi bőven ellepi, sóval, egész borssal, köménnyel, majoránnával és babérlevéllel ízesítve főni tesszük. Mellé rakjuk a
megtisztított fokhagymát és vöröshagymát, majd a húst lefedve, lassú tűzön puhára pároljuk. Kivesszük az edényből, a főzőlét pedig leszűrjük és zsírtalanítjuk.
Beletördeljük a csokoládét, majd a kacsacombokat visszahelyezzük a csokoládés párolólébe. Addig főzzük, amíg a mártás magától besűrűsödik.
A mártásban megfürdetett kacsacombokat a tejszínes kukoricával körítve kínáljuk.

Köret

A kukoricafőzelékhez a vajat egy edényben felolvasztjuk, beleszórjuk a lisztet, és világos rózsaszínű rántást készítünk. Beletesszük a kukoricát, felengedjük a tejszínnel, majd csipetnyi sóval és cukorral ízesítve sűrűre főzzük

kaloria 790 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.