Forrás: Pásztor Tünde

Csomádi marharagu zöldséges gerslivel

Csomádi marharagu zöldséges gerslivel

A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és a zsíron üvegesre pirítjuk. Belerakjuk a nagyobb kockára vágott marhalapockát, átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk. Amikor már visszapirult a zsírjára, felengedjük némi vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha már megpuhult a hús, belekeverjük a nagyobb karikára vágott csemegeuborkát.
Megmossuk az árpát a zöldséges gerslihez, körülbelül háromszoros mennyiségű forró vízben feltesszük főni. Amikor már félpuha, belerakjuk a megtisztított és apró kockákra vágott zöldségeket meg a zöldborsót, megsózzuk.
Puhára pároljuk. Ha kész, akkor fedő alatt hagyjuk még dagadni.

kaloria 700 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink