Csomboros, savanyú káposztás vaddisznó-raguleves

Csomboros, savanyú káposztás vaddisznó-raguleves

A szalonnát felkockázzuk, kipirítjuk a zsírját, majd megfonnyasztjuk rajta a finomra vágott vöröshagymát. A kockákra vágott vaddisznócombot rátesszük, s hozzáadjuk az apróra vagdalt savanyú káposztát. Sózzuk, borsozzuk,
fűszerezzük babérlevéllel, borsikafűvel, köménnyel és borókabogyóval, beledobjuk a fokhagymagerezdeket is. Felöntjük vízzel, és addig pároljuk, amíg a hús jó háromnegyed részig meg nem fő. Ekkor beletesszük a kockára vágott zöldségeket és az erdeigombakeveréket.
Készre főzzük, és tejfölös habarással sűrítjük. Cipóban tálaljuk.

kaloria 560 CAL
ido 155 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Csomboros, savanyú káposztás vaddisznó-raguleves

4 rozscipó

borókabogyó

köménymag

3-4 gerezd fokhagyma

babérlevél

borsikafű

1 dl tejföl

1 evőkanál finomliszt

20 dkg erdei gomba

10 dkg zeller

2 fehérrépa

2 sárgarépa

30 dkg savanyú káposzta

2 fej vöröshagyma

10 dkg füstölt szalonna

60 dkg vaddisznócomb

őrölt bors

Ajánlataink