Előkészítés: 25 perc – Sütés: 12 perc. – Bedörzsöljük a hússzeleteket sóval, durvára darált borssal, zúzott fokhagymával. Egy nagy serpenyőben kevés zsiradékot forrósítunk, és közepes lángon – hogy legyen ideje átsülni – megsütjük a szeletek mindkét oldalát. Megtisztítjuk az apró piros retkeket és az újhagymát. A retket felezzük, a hagymát nagyobb darabokra vágjuk. Egy másik serpenyőben felforrósítunk egy kevés olívaolajat. Hozzádobjuk a retket, kicsit pároljuk, utána rátesszük az újhagymát is, és pár perc alatt roppanósra sütjük a zöldségeket. Ha kész, sózzuk, és pár csöpp citromlével ízesítjük. A pecsenye és a zöldségek mellé nagyobb étkűeknek adhatunk friss kenyeret vagy sült burgonyát.
Hozzávalók
4 személyre