Csorba lestyánnal

Csorba lestyánnal

A karajcsontot egy csipetnyi sóval 1,2 liter hideg vízben
felteszem főni. Amikor gyöngyözve forrni kezd, hozzáadom
a megtisztított, feldarabolt leveszöldséget és az apróra
vágott vöröshagymát. Egy óra elteltével beleteszem a megmosott rizst, 1 evőkanál apróra vágott lestyánt, 1 evőkanál aprított petrezselyem zöldjét, 3 evőkanál fehérborecetet és 2 szem kockacukrot. Amikor a csontos
hús és a rizs is megpuhult, tálban elkavarok 2 tojássárgáját, és a levest nagykanalanként hozzámeregetem. Apróra vágott petrezselyem zöldjével díszítem, és forrón tálalom.

kaloria 170 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink