Forrás: Pásztor Tünde

Csőtésztás paszulyleves

Csőtésztás paszulyleves

A babot előző este beáztatjuk. Másnap sós vízben feltesszük főni, és majdnem puhára főzzük. Közben a szalonnát csíkokra vágjuk, kiolvasztjuk a zsírját. Megfonnyasztjuk rajta az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a lehéjazott, kockákra vágott paradicsomot meg a paradicsompürét, ezekkel is pirítjuk egy keveset. A finomra vágott oregánóval és bazsalikommal fűszerezzük, majd beleöntjük a babot a főzőlevével együtt.
A levest felforraljuk, végül belefőzzük a csőtésztát.
Szükség szerint utánízesítjük, s forrón tálaljuk.

kaloria 410 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink