ELŐKÉSZÍTÉS: 10 perc – PÁCOLÁS: – éjszaka – SÜTÉS: 20 perc – Felszeleteljük a húst centi vastagra. A szeleteket kicsit kiveregetjük, bedörzsöljük sóval, apróra vágott friss fokhagymával, majd hagyjuk egy kicsit állni. A joghurtot elkeverjük egy kávéskanál sóval és a curry fűszerkeverékkel. Egy lapos dobozba kanalazzuk a hússal váltakozva, hogy mindenhol ellepje. Lezárjuk, és legalább egy éjszakán át a hűtőszekrényben pihentetjük. Másnap kivesszük, lecsöpögtetjük. A vastagabb joghurtrétegeket finoman le is törölhetjük, az a lényeg, hogy maradjon rajta a pácból, de ne túl sok, mert akkor a rácsra ragad. Közepes erősségű parázs felett sütjük, 8-10 percet oldalanként. Friss kenyeret és salátát adunk mellé.
Hozzávalók
4 személyre