Dióbundás sajtgolyók

Lereszeljük a sajtot, összekeverjük két egész tojással, két evőkanál zsemlemorzsával, jól összedolgozzuk. Nagyobb diónyi gombócokat formázunk belőle.

A maradék három tojást felverjük egy mélyebb tálban. A dió felét ledaráljuk, a felét durvára vágjuk. Ezt is egy mélyebb tálba szórjuk, hozzáöntjük a maradék morzsát, átkeverjük.

A sajtgolyókat először a felvert tojásban forgatjuk meg, utána a diós prézliben, majd mindezt még egyszer megismételjük. Felforrósított, bő zsiradékban pirosra sütjük. Tartármártást és sült krumplit adunk mellé.

Mogyoróval töltött rántott sajtgolyó házi burgonyacsipsszel

kaloria 370 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.