Nagyjából egyforma, nagyobb darabokra vágjuk a húsokat. Bedörzsöljük sóval, borssal, sült húsokhoz való fűszerkeverékkel, meg egy kis őrölt köménnyel és babérral. Jól záródó dobozba tesszük, és egy éjszakán át hagyjuk pácolódni a hűtőszekrényben.
Másnap elővesszük, hagyjuk szoba-hőmérsékletűre felmelegedni, majd egy nagy serpenyőben, két evőkanál zsíron nagy lángon elősütjük. Ha már néhol piros a hús, akkor hozzáadjuk a feldarabolt vörös- és fokhagymát, öntünk alá vizet, csökkentjük az edény alatt a hőfokot, és fedő alatt addig pároljuk, míg a hús meg nem puhul. Ekkor levesszük a fedőt, zsírjára sütjük.
Közben a burgonyát, a sárgarépát és a vöröshagymát meghámozzuk, felszeleteljük. Egy tálban összekeverjük egy evőkanál mustárral, egy teáskanál majoránnával, sóval, borssal. Vastagon kizsírozunk egy tepsit, beleterítjük az ízesített zöldségeket. 180 fokos sütőbe toljuk, és majdnem teljesen készre sütjük. Kivesszük a sütőből, elhelyezzük rajta a puhára párolt húsdarabokat, és 190 fokon szépen megpirítjuk. Párolt káposztát adunk mellé.