Paradicsomos sváb pecsenye

Vastag szeletekre vágjuk a húst. Bedörzsöljük sóval és borssal.

Egy tepsit vastagon kikenünk zsírral, belefektetjük a szeleteket úgy, hogy félig fedjék egymást. A fokhagymát megpucoljuk, a gerezdeket szeletekre vágjuk. A húst meglocsoljuk felülről olvasztott zsírral, rászórjuk a fokhagymát. A paradicsompürét kikavarjuk egy kis vízzel, sózzuk finoman, és leöntjük vele a tepsibe tett húst.

Alufóliával lezárjuk. 160 fokos sütőben másfél-két órát sütjük.

Vörösboros paprikás burgonya

 

kaloria 310 CAL
ido 140 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.