Ecetes-mustáros őszi saláta

Ecetes-mustáros őszi saláta

Megtisztítjuk a zöldségeket. A káposztát hajszálvékonyra gyaluljuk, a kétféle hagymát szintén nagyon vékony karikára vagy félkarikára vágjuk. A paprikákat felcsíkozzuk, az újhagymát felkarikázzuk, a paradicsomot is hajszálvékony szeletekre metéljük. Egy nagy tálban összeforgatjuk. Ízlés szerint szórunk rá egy-két evőkanál sót, ugyanennyi cukrot. Ráöntjük az almaecetet, hozzáadjuk a mustárt, végül meghintjük az őrölt szegfűborssal és babérral. Jól átkeverjük, és hideg helyen hagyjuk állni pár órát. Ez idő alatt levet ereszt, és az ízeik összeérnek. Hűtőszekrényben sokáig eláll.

kaloria 280 CAL
ido 205 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink