Lecsópuding sajtmártással
A szalonnát apró kockákra vágjuk, lábasban üvegesre pirítjuk. Amikor kiadta a zsírját, kikenjük vele a pudingformákat, majd alaposan ki is lisztezzük. A maradék zsíron üvegesre pirítjuk a félfőre vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a hosszabb csíkokra szeletelt paprikát, megsózzuk, borsozzuk. Rátesszük a fűszerpaprikát, és kevergetve-rázogatva sütjük. Amikor a paprika kiereszti a levét, hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot, majd pár percig együtt főzzük. Vigyázzunk, hogy ne főzzük túl puhára! Levesszük a tűzről, és félórát hagyjuk állni. Ezután hozzáadjuk a maradék lisztet meg a tojásokat. Jól összekeverjük, belekanalazzuk az előkészített pudingformákba, és középmeleg sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. A mártáshoz a vajat felhevítjük, ráöntjük a tejszínt, belekockázzuk a camembert-t, és az egészet összeforraljuk. Ha szükséges, pici sót is tehetünk bele. A megsült lecsópudingot kiütjük a formákból, és a sajtmártással nyakon öntve tálaljuk.