Egy nagy tálba szitáljuk a lisztet, beleszórjuk az élesztőt, hozzáadunk két egész tojást, a tejet, a cukrot, a sót, a puha vajat, és lágy tésztát dagasztunk belőle. Konyharuhával letakarjuk, és hagyjuk a duplájára kelni.
Amíg kel, elkészítjük a tölteléket. Egy vastag talpú lábasban megolvasztjuk a zsíron a cukrot, és világosra karamellizáljuk. Hozzáadjuk a káposztát, csipetnyi őrölt borssal és sóval ízesítjük, és puhára pároljuk. Kiterítjük, és kihűtjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán félujjnyi vastagra nyújtjuk, négyzetekre vágjuk. Mindegyikre teszünk bőven az édes káposztából. Felcsavarjuk. Zsírral kikenünk egy tepsit, belesorakoztatjuk a nyers buktákat. Még 20 percig kelesztjük, majd lekenjük felvert tojással, és 180 fokos sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.