Édes káposztás csirke

Édes káposztás csirke

Megpároljuk a zsiradékon a finomra vágott hagymát. Levesszük a tűzről, meghintjük az őrölt pirospaprikával. Rádobjuk a feldarabolt paprikát, paradicsomot, visszatéve a tűzre sűrű alaplevet főzünk. Belerakjuk a feldarabolt csirkét, mellétesszük a babérlevelet, hintünk rá köményt, sózzukborsozzuk, öntünk alá kevés vizet, és párolni kezdjük, a szokásosnál kicsit hosszabb lével. Ha már félig megfőtt a hús, hozzáadjuk a lebbencstészta nagyságúra felvágott édes káposztát, és együtt készre főzzük. Kidobjuk belőle a babérlevelet, és nokedlivel vagy tésztával adjuk az asztalra.

kaloria 400 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink