Édesburgonyás-zöldséges csirkeragu

Egy serpenyőben felforrósítjuk a zsiradékot, és pirosra sütjük benne a felkockázott, sózott, borsozott csirkét. Ha kész, kiszedjük, melegen tartjuk.

A helyére rakjuk a félfőre vágott vöröshagymát, üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Rádobjuk az apró dobókockányi darabokra vágott édesburgonyát, hozzáadjuk a fűszereket, öntünk rá kevés vizet, és roppanósra pároljuk.

A vége felé visszarakjuk a csirkekockákat, hozzáadjuk a zöldborsót és a meghámozott, felkockázott paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk. Készre főzzük. Kis citromlével még ízesíthetjük. Tálalás előtt megszórjuk apróra vágott korianderrel (el is hagyhatjuk).

Lencse édesburgonyával és sertésszűzzel

kaloria 420 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink