Egészben sült szűzpecsenye olívás, fetás paradicsommal töltve

Lehártyázzuk a szüzet. Ráfektetjük egyesével a húsvágó deszkára és éles késsel kinyitjuk. A kapott nagy szeletet óvatosan kiveregetjük. Finoman megsózzuk.

Nagyon apró kockákra vágjuk a paradicsomot és a feta sajtot. Hozzáforgatjuk az egészben hagyott olajbogyót. Egy-egy csíkban ráfektetjük a két hússzeletre. Felcsavarjuk. Egyesével kizsírozott alufóliába tekerjük.

Belerakjuk egy tepsibe. 180 fokos sütőbe toljuk, és 70 percig sütjük. Felszeletelve kínáljuk.

Cukkinis bundában sült szűz burgonyás gofrival és zöld fűszeres párolt zöldségekkel

kaloria 450 CAL
ido 93 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink