ELŐKÉSZÍTÉS: 30 perc – SÜTÉS: 40 perc – A HOZZÁVALÓKAT 2 személyre számítottuk.
- Lemossuk a pulykacombot, majd betesszük egy fazékba. Öntünk rá annyi vizet, amennyi bőven ellepi, hozzáadjuk a hámozatlanul hagyott hagymaféléket (csak a külső, piszkos leveleket szedjük le).
- Kis lángon főzzük, míg a hús meg nem puhul, majd a vízben hagyjuk kihűlni. Ha már legfeljebb langyos, átrakjuk egy kis sütőedénybe, és leöntjük megolvasztott libazsírral. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és pirosra sütjük. Félbevágjuk a paprikákat, kimagozzuk, csíkokra vágjuk.
- Egy kevés felforrósított libazsíron roppanósra sütjük. Ha kész, sózzuk, és megszórjuk száraz serpenyőben megpirított szezámmaggal, valamint a felaprított bazsalikomlevelekkel.