Egyben sült pulykacomb tokajis sárgabarackraguval
A kicsontozott pulykacombot bedörzsöljük sóval, durvára
őrölt rózsaborssal, és meglocsoljuk olajjal. Fóliába csomagoljuk, beletesszük egy tepsibe vagy egy tűzálló tálba, kevés vizet öntünk mellé, és 120-130 fokos sütőben körülbelül 2 óra alatt megsütjük. Egy serpenyőben karamellizáljuk a mézet, felöntjük a fehérborral, és addig forraljuk, amíg sűrű sziruppá áll össze. Hozzáadjuk a narancs levét meg a száráról lecsipkedett kakukkfüvet, és egy pillanat alatt az egészet összeforraljuk. Beletesszük a cikkekre vágott sárgabarackot, azután a gyümölcsöt átforgatjuk, felforrósítjuk az illatos, mézes mártásban.
Tálaláskor ezt a ragut szedjük a felszeletelt hús tetejére.
Köretnek burgonyapürét vagy krokettet adunk mellé.