Epres joghurtkehely

Epres joghurtkehely

Az eper kétharmadát összeturmixoljuk a cukor felével, az
így kapott gyümölcsvelőt hűtőbe tesszük. A natúr joghurtot
simára keverjük, a tojásfehérjét 2 dkg cukorral kemény
habbá verjük. A tojáshabba lassan belekeverjük az eperszószt – vigyázzunk, nehogy a hab összetörjön! Az epres habot összekeverjük a joghurttal (keverhetjük simára vagy hagyhatjuk kicsit márványosra – ahogy jobban tetszik), végül hozzáadjuk a maradék epret, cikkekre vágva.
A krémet kelyhekbe töltjük, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Édes tejszínhabbal, mentalevelekkel és eperszemekkel
díszítve kínáljuk.

kaloria 210 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink