Epres lepény

Első tészta

Az első tészta hozzávalóit összegyúrjuk, lisztezett deszkán
kinyújtjuk, egy közepes nagyságú – 25 × 35 cm-es –
tepsibe tesszük. Villával megszurkáljuk, és a 160 fokra
előmelegített sütőben körülbelül 10 perc alatt félig megsütjük.
Ezután meghintjük a piskótamorzsával, és rárakjuk
a felszeletelt epret.

Második tészta

A tojások fehérjét a vízzel felverjük, majd a tojássárgáját,
a lisztet és a cukrot is belekeverjük. A tésztát az eper
tetejére simítjuk. Visszatesszük a sütőbe, és most már
úgy sütjük, mint a piskótát. A tepsiben hagyjuk kihűlni, és
kockákra vágva, porcukorral megszórva rakjuk tálra.

kaloria 220 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.