Epres sztracsatellalepény
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, jól kidolgozzuk, és fóliába csomagolva körülbelül 30 percig pihentetjük a
hűtőszekrényben. A tésztát lisztezett deszkán négyszögletes lappá nyújtjuk, majd a szélén körben peremet húzva kibélelünk vele egy kikent (kb. 20×30 cm-es) tepsit. Beterítjük sütőpapírral és megtöltjük a szárazbabbal. A tésztát 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd eltávolítjuk
a babot és a sütőpapírt.
A sztracsatellás krémet rásimítjuk a tésztalapra, és körülbelül 30 percre hideg helyre tesszük. Az epret hoszszúkás szeletekre vágjuk, és elosztjuk a sütemény tetején. Tálalás előtt megszórjuk a csokoládéforgáccsal.
Sztracsatella krém
Amíg a tészta pihen, a krémhez a narancslét a reszelt
narancshéj felével szirup sűrűségűre főzzük, és hűlni hagyjuk. A tejet elvegyítjük a tejszínnel, majd habosra
felverjük a sztracsatellakrém-porral. Beleforgatjuk a narancsszirupot és a kis kockákra vágott epret.