Epres-joghurtos alagút

Epres-joghurtos alagút

A tejszínt egy csomag vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Az eperszörpöt és a gyümölcsjoghurtot összekeverjük. A zselatint egy-másfél deci forrásban
lévő vízben feloldjuk, kicsit együtt is melegítjük, majd amikor a tűzről levéve kihűlt, összekeverjük a joghurtos masszával és a tejszínhab felével. Miután a feldarabolt epret is hozzáadtuk, az egészet beletöltjük az őzgerincformába és megszórjuk mandulával. Hűtőszekrénybe tesszük, néhány óráig dermedni hagyjuk, majd kiborítjuk egy tálra. A tetejét megszórjuk mandulával, és a tejszínhab megmaradt felével díszítjük.

kaloria 180 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink