Epres-rebarbarás-spárgás torta leveles tésztából
Meghámozzuk a spárgát, letörjük a fás részét. A sípot felezzük. Egy nagy csipet sóval, egy evőkanál cukorral, egy teáskanál vajjal ízesített vízben roppanósra főzzük. A rebarbarát feldaraboljuk, és a maradék cukorral meg egy kevés citromlével fűszerezett vízben megfőzzük. Az epret megtisztítjuk, ha nagyok a szemek, feldaraboljuk. Kinyújtjuk a felengedett tésztát, és kibélelünk vele egy 26 cm átmérőjű kerek formát úgy, hogy pereme is legyen. Az alját meghintjük a morzsával. Elosztjuk rajta a leszűrt spárgát és rebarbarát meg az epret. Összekeverjük az egész tojásokat a tejszínnel, ráöntjük a töltelékre. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül 40 perc alatt megsütjük. Lehűtve szépen szeletelhető.