A tésztához aprítógépbe szórjuk a lisztet, a porcukrot, rádobjuk a dobókockányi darabokra felvágott fagyos vajat. Pár rövid nyomással összemorzsásítjuk. Nem kell teljesen homogénnak lennie, akkor jó, ha kis lencsényi vajdarabkák vannak benne. Kiborítjuk egy deszkára, és összegyúrjuk a három tojássárgájával. Mérleg segítségével 18 apró golyóvá osztjuk szét a tésztát. Egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük. Másnap elővesszük, egyesével vékonyra kinyújtjuk. Teszünk rájuk egy-egy adag tölteléket, arra egy-két szem epret. Felcsavarjuk, a tetejét tojásfehérjével lekenjük, és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A töltelékhez összekeverjük a túrót a kétféle cukorral, majd óvatosan beledolgozzuk a megtisztított, apró kockákra vágott epret.