Expressz húsos csili

Expressz húsos csili

A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, és 2 evőkanál olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát,
majd a darált húst. Addig sütjük közepesen erős lángon, amíg ki nem fehéredik a hús. (Közben fakanállal
kevergessük, és ne engedjük, hogy nagy csomókban süljön!) Sóval, őrölt borssal, őrölt köménnyel és csilivel ízesítjük, azután egy percig még kevergetjük, hogy a fűszerek egyenletesen elkeveredjenek. Beleöntjük
a paradicsompürét, az ecetet és egy deci vizet, majd hozzáadjuk a babot meg a gyufaszálnyira vágott
bébirépát, azután újra felforraljuk. A lisztet kikeverjük egy kevés vízzel, és besűrítjük vele az ételt. Még egyszer
felforraljuk, és máris tálalható. Kenyérrel fogyasztjuk.

kaloria 560 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink