Tészta
Egy nagy tálba szitáljuk a lisztet, a közepébe kis mélyedést vájunk. Ideöntjük a langyos tejet, szórunk rá pici cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt. Húzunk rá kis lisztet, és hagyjuk, hogy felfusson az élesztő. Utána hozzáadjuk a maradék cukrot, a csipet sót, és közepesen lágy tésztát dagasztunk belőle. Hagyjuk a duplájára kelni. Lisztezett deszkán a lehető legnagyobbra kinyújtjuk, megkenjük olvasztott vajjal, és összehajtogatjuk. Ezt még kétszer megismételjük, az egyes hajtogatások között hagyjuk 5-10 percet pihenni. Végül két cipóra osztjuk. Az egyiket kinyújtjuk téglalap alakra. Egyik felét megkenjük a kakaóval és cukorral elkevert vajjal. Ráhajtjuk a másik felét. Pizzavágóval 2-3 cm vastag csíkokra vágjuk a kétrétegű tésztát, majd egyesével megtekerjük mindegyiket a hossztengelye körül, és karikává formázzuk. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk. Ugyanezt megcsináljuk a másik cipóval is, csak azt fahéjas töltelékkel kenjük meg. Ismét hagyjuk megkelni, végül 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Fahéjas töltelék
A hozzávalókat összekeverjük
Kakaós töltelék
A hozzávalókat összekeverjük