Falusi legényavató

Falusi legényavató

Az olajon megpároljuk a felszeletelt vöröshagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet és a főtt, füstölt tarját. Ízesítjük sóval, borssal és Erős Pistával. Beletesszük a szeletekre vágott paprikát, paradicsomot, gombát, valamint a finomra aprított petrezselyem zöldjét, s fedő alatt készre pároljuk.

Burgonyalepény

A meghámozott burgonyát durvára reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet, a tojást meg az apróra vágott petrezselymet, sóval-borssal, Erős Pistával ízesítjük. Annyi vizet öntünk hozzá, hogy a palancsintatésztánál sűrűbb masszát kapjunk. Olajozott serpenyőben a lepények mindkét oldalát megsütjük. Tálaláskor egyik felükre halmozzuk a ragut, azután félbehajtjuk. Házi csalamádét kínálunk
hozzá.

kaloria 560 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink